posztok

kommentek
google keresőoptimalizálás
Zoli kísérleti erőlködéseinek laboratóriuma a keresőoptimalizálás és webfejlesztés fáradalmait boncolgatva

Hát a tegnapi este igazán bővelkedett linkekben, izgalmakban egyaránt. Előzetesen csak annyit, hogy úgy néz ki nagyon, hogy negyedik próbálkozásom eredményes lesz és még idén letudhatom a gépek üzemtana nevű fő mumusomat.

Hármas alá lett a hőtan zh-m:)))) Az a helyzet, ezt csak az érti, aki próbálta már abszolválni a tárgyat annyi műszaki érzékkel megáldva, mint én.

Zajlik kérem az élet. Mindenki ki kérheti magának az ami. Még én is;) Ön-, és termékkritikát nagyon nagyon ajánlom mindenkinek, főleg aki internethez kötödő szolgáltatást és egyéb humbukot értékesít. Érdemes ezt hosszasan végiggondolni, nehogy félni kelljen a fogyasztóvédelem nagyrabecsült alkalmazottjaitól. Persze könnyű kérem bírósággal fenyegetőzni.
Egyébként van egy tuti jó hírem, bár lehet ez csak engem érdekel és csak nekem jó hír, de első vagyok a google.com linkfelhőjében. Ja, úgy látszik megérte lekattannom a “linkfelhő blog”-ról és immáron a “linkfelhő” kifejezésre optimalizálni az oldalt.

Örömömnek hangot is adtam Harzol blogján. Háát nem arattam vele túl nagy sikert;) Legközelebb óvatosan fogok fogalmazni, nehogy valakit megbántsak. Tesóm ma megkérdte félnek már tőled?

Tőlem nem kell félni! Csak a linkfelhő blogomtól, mert nő, hízik, felkúszik, optimalizálódik, guglizálódik és ….

Ha tetszett, amit itt olvastál egy link elhelyezésével segíthetsz a népszerűsítésében.
Egyszerűen másold ki az alábbi kódot, majd illeszd be weblapod forráskódjába.
Így fog kinézni: Aztahétszázát mik történnek ma a linkfelhőmmel?!!