posztok

kommentek
google keresőoptimalizálás
Zoli kísérleti erőlködéseinek laboratóriuma a keresőoptimalizálás és webfejlesztés fáradalmait boncolgatva

Tegnap ismét helyreállt a béke a UPC és köztem, és immáron újra rendes sávszélességgel jelenthetem meg egyik nagyon kedves barátom Birincsik Albert gondolatait:

“Nagyjából 2 évvel ezelõtt heves háztartási gép-vásárlásban tobzódtam, mivel egy idõben az összes ilyen jellegû eszközöm tönkrement. A legsürgetõbb a sütõ és a tûzhely pótlása volt. Egyetemista révén nekem különösen számít az ár, de a gagyit ugyanakkor mélyen megvetem. Ezt a kettõt ma szinte lehetetlen egyszerre összehozni, azonban én mégis megpróbáltam.

Napokon át böngésztem a webet árak és vélemények után kutatva, mivel biztos voltam benne, hogy találok számomra értékes infót, ami segít a megfelelõ eszköz kiválasztásában. Be kell valljam nem találtam. Ekkor pattant ki a fejembõl a kérdés: Miért nincs egyetlen olyan használható weboldal Magyarországon, ahol egy helyen – a sütõ példájánál maradva – meg tudom nézni a magyarországi termékkínálatot, ugyanott vásárlói véleményeket is olvashatok, kérdezhetek a termékrõl, ráadásul kapok infót áruhetelekrõl.

Gondoltam majd én csinálok egy ilyen weboldalt. Egy komplex, mindenféle terméket megában foglaló – a vásárlási szándék megjelenésétõl a döntésig – az össes vásárlási-tájékozódási folyamatban segítõ és kalauzoló weboldalt akartam létrehozni. Természetesen már akkor voltak specializált weboldalak (pl. számítástechnika), de ezek szolgáltatásai messze nem ilyen vertikumban, és egyáltalán nem könnyen kezelhetõen jelentek meg. Az ötlet már megvolt, a részleteket elkezdtem kidolgozni, felmértem a terepet, s már csak arra vártam, hogy összeálljanak azok a erõforrások, amikkel el tudom kezdeni a fejlesztést.

Az ötlettõl a fejlesztés megkezdéséig sajnos közel másfél év telt el, ez ez idõ alatt a versenytársak igencsak megerõsödtek, s láttam az ötletem megvalósulását más webhelyeken. Ez elszomorított, ugyanakor öröm az volt ürömben, hogy viszonylag kevés minsõségi weboldal jelent meg hasonló céllal, ezért még láttam értelmét a megvalósításnak. Mára az oldal elkészült, jelenleg az induló-fázisban van, azaz most töltjük fel termékekkel. A csapat megvan, s végre a tettek mezejére lépve egyre nagyobb izgalommal és lelkesedéssel vágok neki az elõttem álló pár évnek.”

Nincs más hátra, tessék szépen megnézni, hogy mit holvegyél Magyarország új árukeresőjében.

Ha tetszett, amit itt olvastál egy link elhelyezésével segíthetsz a népszerűsítésében.
Egyszerűen másold ki az alábbi kódot, majd illeszd be weblapod forráskódjába.
Így fog kinézni: Új árukereső a láthatáron!