posztok

kommentek
google keresőoptimalizálás
Zoli kísérleti erőlködéseinek laboratóriuma a keresőoptimalizálás és webfejlesztés fáradalmait boncolgatva

Nagyon vegyes érzelmek vannak most benne. A csillagjegyem skorpió, és hát valóban hajlamos vagyok a szélsőséges dolgokra.

Most érkeztem meg a gépekem üzemtana vizsgámról.

Ma reggel valahogy eszembe jutott megnézni a PR-t. Nem tudom honnan jött az ötlet, csak megnéztem. A linkfelhő blogom 5-ös, míg az i-connector 4-es értéket kapott. Ennek borzasztóan örültem, aztán elindultam vizsgázni.

Ha jól emlékszem ez a negyedik év, hogy küzdök vele. Maga a tárgy két részből áll: áramlástan és hőtan. Ahhoz, hogy valaki részt vehessen a vizsgán két atomdurva zh-t kell teljesíteni. A kettes szint 40%. Ez először jól hangzik, de később rájön az ember a miértre. Idén először sikerült kvalifikálnom magam a vizsgára. 8 órás munka mellett ez nem kis teljesítmény, de tudjuk, hogy az élet nem mindig könnyű, és küzdeni kell, mert senki nem fogok helyettünk.

8 órakkor indult a vizsga. Két vizsgasort kell megírni 100 perc alatt. Órát nem hordok, ami azt illeti semmi más ékszert sem. Egyszerűen zavar.

A vizsgát összehoztuk egy 2-es 3-as szintre szerintem. De nem volt ugye rajtam óra. Egyszercsak megszólal a felügyelő arc, hogy Ő most elszámol 10-ig és addig lehet beadni. Hát nem értem le 10-ig. Senki sem. Kb. 10-nél értem ki a sorból, mert rohadt sok széket kellett felhajtanom.

Az arc nem volt szívbajos, mindenkiére (kb. tizen lehettünk még benn) ráírta, hogy időn túl adtuk be. 1300-ra megyünk vissza eredményért, és fogalmam sincs mit kellene tennem, mire számíthatok. Folyt köv. amint hazaértem..

Le vagyok törve, mint a bili füle.

Folytatás: 3-ast kaptam! Ezzel minden kapcsolatom megszakadt a neves géptan tanszékünkkel. Már csak egy jog II. vizsgám lesz jövő héten, és ezt követően teljes erőbedobással linkfelhő témán fogok pörögni.

Jobbra fordítom a fejem, és pont rálátok a veszprémi várra, miközben lágy 4 negyed duruzsol a fülecskéimben. Csodás látkép. Csak nagyon sötétek a felhők. Szerintem eszeveszett hóvihar lesz perceken belül.

Ha tetszett, amit itt olvastál egy link elhelyezésével segíthetsz a népszerűsítésében.
Egyszerűen másold ki az alábbi kódot, majd illeszd be weblapod forráskódjába.
Így fog kinézni: Linkfelhő csütörtökön