posztok

kommentek
google keresőoptimalizálás
Zoli kísérleti erőlködéseinek laboratóriuma a keresőoptimalizálás és webfejlesztés fáradalmait boncolgatva

Tegnap reggel, szokásos módon a kávém elfogyasztását követően benyomtam a gépet, és elindítottam a levelező programom. Álatalában jó sok levelet szokott hozni nekem a viharmadár, de csak egyet kaptam. Egy török lánytól, Marától. Biztosan van aki emlékszik még Őrá, írtam Róla korábban.

Tizedik lett a versenyén és érdeklődött, én hogyan állok mert úgy látja tuti befutó vagyok. Bele esett az én csapdámban, és a google.com-on kérdezte le a linkfelhő lapokat. Időközben benevezett egy újabb versenybe és kérte, hogy cseréljem le a linkjét az újra mert tetszik Neki a linkfelhő blogom PR-ja. Őszintén bevallottam Neki, hogy amint a versenyének vége lett leszedtem a linkjét, de nagy örömmel adok Neki egy újat, ha elküldi az anchor textet és az url-t. Írtam Neki, hogy most jobban tudom majd tuningolni, majd Őt, hiszen a tld-im száma több, mint volt.

Nagyon nagy haszna volt a versenynek, és erre leginkább tegnap döbbentem rá. Egy új minőségi lépcsőt kell lépnem. Amit eddig használtam az jó meg minden de vannak újabb megoldások és a googleről bebizonyosodott, hogy okosabb, mint valaha hittem. Nem jó dolog lebecsülni az ellenfelet. Viszont megtaláltam azokat a csatornákat, ahol az információk beáramolnak, az agyam meg majd szintetizál. Ebben a felismerésben oroszlánrész jutott egy OldWelshGuy nevű alaknak. Kezdetben nagyon idegesítőnek találtam, de rájöttem, hogy igazat beszél. Kétszer jöttem rá, mert egy meg egy az kettő.

Szóval megdöbbentem kétszer, de talán a lepadlóztam jobban leírja az érzéseket, amiket az Úr kiváltott bennem. Provokált, persze én is visszaprovokáltam, majd lekáozott. Tudásával leginkább. Nagyon sok mindent rosszul csináltam a linkfelhő versenyben, és nem a titkok elárulására gondolok, mert nincs kanál. A mi kis viadalunk után nagyon alapason újragondolom az egészet és remélem magasabb szintre tudom majd emelni tudásom. És idő közben barátaim száma n+1 lett.

Ha tetszett, amit itt olvastál egy link elhelyezésével segíthetsz a népszerűsítésében.
Egyszerűen másold ki az alábbi kódot, majd illeszd be weblapod forráskódjába.
Így fog kinézni: Linkfelhő haszon

This thing has 10 Comments

 1. Abigél
  Posted 2007 February 13 at 1:29 pm | Permalink

  Gratulálok az ötös pagerank értékhez!
  Szép munka volt!

 2. Posted 2007 February 13 at 1:36 pm | Permalink

  Köszönöm szépen, bár nem egyedül az én érdemem. 16 nap és nyilvánosságra hozom linkfelhős támogatóim listáját élő hivatkozásokkal.

  Vetettem egy pillantást az oldaladra és azt kell mondjam sok a 9%-os kulcsszósűrűség. Ha rámhallgatsz megritkítod, de úgyis azt csinálsz, amit akarsz, ami nagyon jól van így. 😉

 3. kattancs
  Posted 2007 February 14 at 9:28 am | Permalink

  Látom bevált a módszer. 🙂
  Örülök!

 4. Posted 2007 February 14 at 9:41 am | Permalink

  Igen, úgy néz ki bejön 😀 Már csak azt kellene tudni melyik, mert jó szokás szerint egyszerre nagyon sok szálon kell képviseltetnem szándékomat. A tipp az jó volt nagyon. Külföldön űzöm ezerrel, de jó látni, hogy hazánkban is működik.

  Lehet meg tudom kimélni a blogomat a toplistáktól, bár ez még nem biztos.

 5. adamzso
  Posted 2007 February 14 at 10:54 am | Permalink

  BIG vagy Zoli

 6. Posted 2007 February 14 at 11:27 am | Permalink

  Köszi 😉 Hát igyekezni kell 😀

 7. jozsoo
  Posted 2007 February 14 at 3:02 pm | Permalink

  Csak a formaidőzítéssel vigyázz! Az számít leginkább!

 8. Posted 2007 February 14 at 3:18 pm | Permalink

  Igyekszem nagyon időben odaérni, de már nem nagyon lehet várni. Hogy össze fog-e jönni azt nem tudom, vannak biztató jelek, de igérni nem tudok semmit, csak azt, hogy minden tőlem telhetőt megteszek, hogy nyerjek. Ha nem sikerül akkor ez van, kicsit biztos csalódott leszek, de tudni fogom, hogy 200%-ot kihoztam magamból és az nem kevés 😀

 9. Csicso
  Posted 2007 February 14 at 4:23 pm | Permalink

  Ja, hát igen, én szerintem évekig nem fogok ennyit foglalkozni egy oldal “optimalizálásával”, mint most. Szal én kb. 900 százalékot nyújtok, ha ez sem elég, mert a többieknek még több energiája, meg ideje van, akkor nem elég, kész. 🙂 Érdekes, most megint változott, most jól állunk épp. 🙂

 10. Posted 2007 February 14 at 4:28 pm | Permalink

  Csicso mi változott? Én nem látok semmi változást. Merre nézzem?