posztok

kommentek
google keresőoptimalizálás
Zoli kísérleti erőlködéseinek laboratóriuma a keresőoptimalizálás és webfejlesztés fáradalmait boncolgatva

Nem bírtam ki.

Emlékeim szerint szerdán nagy örömmel szaladtam haza, mert Cica telefonon mondta, hogy siessek, nemsokára jön a pizza. Mire hazaértem várt a tuti shrek pizza. Nagy hévvel belefogtunk az evésbe, és a harmadik szeletnél érdekes dologra lettem figyelmes. Valami nagyon kemény dolog került a pizzába. A fogam egy darabja volt. A jobb alsó hatos fogamból kitörött egy darab. A pulzusom egy pillanat alatt az egekbe ugrott. Gyors telefonálgatás, és leszerveztem egy találkozót a fogorvossal.

Két nap joghurt-gazdag napot követően kivettem egy nap szabit, és próbáltam felkészíteni magam a randira. Szerencsémre sütött a nap tegnap, ami sokat segített. Rettegek a fogorvosi beavatkozásoktól.
Mikor beléptem a rendelőbe, kicsit meglepő volt a hangfalakból lágyan felbúgó Eros Ramazotti dallam. A zenétől nem lettem nyugodtabb.

Belenézet a szakember a számba, és megállapította, hogy egy kicsit meg kell fúrni a fogat. Egy borszasztó hosszú injekciózási procedúrát követően a doki azt mondta, mozgatni kellene az állkapcsomat. Nyit, zár mondta. Soha nem kaptam még ilyen érzéstelenítő inekciót. Eléggé furcsa volt, hogy a nyelvem is alig mozgott. 15 perc után kedves mosollyal az arcán beinvitált az asszisztens a kezelésre. Az a kis fúrás eltartott jó 15 percig. Milyen az, amikor nagyon meg kell fúrni egy fogat? A kedvenc részeim az öblítések voltak. Öblítsen, mondta. Könnyű azt mondani, pöszültem.

Készen voltunk mindennel, és ekkor az asszisztens megkérdezte a nevemet, lakcímemet, meg a telefonszámomat. Jobban örültem volna, ha megkér, hogy inkább írjam le neki.

Jó 4 óra elteltével mosolyra görbült a szám, mert elmúlt a zsibbadás.

Ahogy nézem, ebben a postban nem volt benne a linkfelhő szó. Most már igen. Ahogy nézem a kalendárt, alig több, mint négy napunk van még a linkfelhő verseny végéig. Kíváncsi leszek, kinek fogunk majd leginkább gratulálni.

Ha tetszett, amit itt olvastál egy link elhelyezésével segíthetsz a népszerűsítésében.
Egyszerűen másold ki az alábbi kódot, majd illeszd be weblapod forráskódjába.
Így fog kinézni: Linkfelhő hírfelhő

This thing has 21 Comments

 1. Patai László
  Posted 2007 February 25 at 8:39 am | Permalink

  🙁 Úh.. Szegény. Én is tervezem, hogy ellenőrzésre megyek. Pár éve 🙂 Még szerencse, hogy ” Jók a fogaid Laci ” 🙂 De azért illene megnézetni, hogy később is ilyen legyen. Gyerekes tudom, de fogdoki fóbiám van 🙂 nem tudom rávenni magam.

 2. Posted 2007 February 25 at 9:28 am | Permalink

  Ellenőrzésen én sem voltam már legalább öt éve, de egy rágásra képtelen fog eléggé motiváló hatású.

  Jó hír, hogy én nem ismerek olyan embert, aki nem parázik a fogorvosi széktől.

 3. jozsoo
  Posted 2007 February 25 at 11:45 am | Permalink

  Hát nem ismersz, Zoli? Félni a fogorvostól, ez jó!

  Ma egy érdekes dologra lettem figyelmes, amire eddig nem. Elég sok spam komment volt a blogomban. Szemét módon nem a legújabbakba írnak be, hogy észrevegyem, hanem régebbiekbe, főleg a Best of Linkfelhőbe, ahol a fényképek vannak. Az egyik pont akkor írt be, amikor visszaestem, február 18-án éjjel. Lehet ennek köze a találati listához? Láthatja a spider a nem engedélyezett kommentet? Szerintem nem, de hátha!

 4. Posted 2007 February 25 at 11:49 am | Permalink

  Szerintem nem találhatja meg a pók, mert adatbázisban van tárova jóváhagyásig szerintem. Biztosat sajnos nem tudok mondani, mert egyre kevesebb dologban vagyok biztos. Azt hittem acél fogaim vannak és tessék. 😀

 5. G-easy
  Posted 2007 February 25 at 2:42 pm | Permalink

  Még jó, hogy volt aki (Cicán kívül is) tartotta benned a lelket 😀

 6. Csicso
  Posted 2007 February 28 at 12:43 am | Permalink

  Hopp, első vagy. 🙂 Kicsit könnyebb matekfeladványt adj legközelebb, mert már 5 perce próbálom beírni ezt a bejegyzést, de sose engedi. 😀

 7. Posted 2007 February 28 at 6:32 am | Permalink

  Nem is merek egyenlőre semmit sem írni, mert hosszú még ez az egy nap, ami hátra van. Amikor tegnap megláttam 4 óra körül úgy elkezdetem örjöngeni, mint állat 😀 Egy fotó is készült, de azt csak akkor teszem fel, ha ez marad a helyzet holnap délig.

 8. jozsoo
  Posted 2007 February 28 at 8:37 am | Permalink

  Gratulálok! Szerintem 50%, hogy nyersz! 🙂

  Idézet tőled (csak azért írom ide, amit korábban nekem ítál, mert ugyis moderálod, és vagy benn hagyod, vagy nem):

  “Nagyon nem izgulok a verseny miatt -és kérlek hidd el nekem egyáltalán nem nagyképűségből mondom, nem vagyok az a típus-, mert 90%-ot adok annak, hogy nyerni fogok.

  Akkor hát ne izgulj!

 9. RubinG
  Posted 2007 February 28 at 9:51 am | Permalink

  Szerintem ez marad. Eddig is csak gratuláltam a kemény munkádhoz, ami után megérdemelt a wellness. Aztán majd jöhet a folyamatosan jól végzett munka gyümölcse is a növekvő passzív jövedelem felé vezető rögös úton. Kiváncsi vagyok melyik terveidre, projektekre fogsz koncentrálni, és hogyan osztod be az erőd…

 10. Patai László
  Posted 2007 February 28 at 10:25 am | Permalink

  Grat. Tuti nyered már. Nem tudok veled már egy nap alatt mit kezdeni sajna. Igazából kiélezett nagyon.

 11. Cica
  Posted 2007 February 28 at 11:25 am | Permalink

  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 12. Posted 2007 February 28 at 12:14 pm | Permalink

  Na akkor egy kicsit bővebben is válaszolgatnék a commentekre.

  Jozsoo köszönöm a gratulációt, úgy gondoltam nem moderálom ki a korábban írt levelet. Már jó régen volt, amikor elküldtem, de amint Laci begyújtotta a rakétáit a 90 napról-napra csökkent. Remélem kitart holnapig, a többi meg nem számít. 😀

  Laci köszönöm a gratulációt, és hidd el én lepődtem meg tegnap a legjobban. Alig hittem a szememnek. Cica volt a fültanúja ordibálásomnak, visongatásomnak 😀
  RG2 köszönöm a gratulációt, annyi mindent tudnék neked írni, de azt hiszem nem fogok semmit.

  Cica, köszi a türelmet! Csók! 😀

  G-easy, neked meg annyit, hogy remélem, a neten mihamarabb rettegett magyar betyárok leszünk! 😉 Csak, hogy nehogy már jó legyen neki….

 13. Posted 2007 March 1 at 6:39 am | Permalink

  Tegnap annyira nagyon megörültem, hogy elfelejtettem mantrázni a guglinak. Ma meg vasalhatom az IJ polót. 🙁

 14. G-easy
  Posted 2007 March 1 at 7:25 am | Permalink

  Pff pedig hajnali 1-ig fent voltam, addig volt változás. Most te csinálod amit én Csicsoval.. Fel, le..

 15. jozsoo
  Posted 2007 March 1 at 8:31 am | Permalink

  Hát igen, a verseny március 1-én 12 óráig tart… De ezzel nem mondtam újat. Ide írom, nem a saját blogomba, hogy a google.com-on a 163. helyről feljöttem a 12. helyre. Ahogy Forrest Gump mondaná: “Ez minden, amit mondani tudok erről”.

 16. Posted 2007 March 1 at 8:36 am | Permalink

  én sem nagyon tudok mondani nagyon semmit…

 17. Csicso
  Posted 2007 March 1 at 1:24 pm | Permalink

  Gratulálok neked is! 🙂

 18. Posted 2007 March 1 at 1:40 pm | Permalink

  Köszönöm szépen! Már kicsit jobb a kedvem 😉 Téged is megillet a meleg kézfogás, fejhajtás, de azt majd csak a díjátadón tudom megejteni.

 19. RubinG
  Posted 2007 March 2 at 9:32 am | Permalink

  A lényeg szerintem az, hogy új kapcsolatokat szereztünk, sokat tanultunk közben ill. a verseny is érdekes volt. A nagybetűs SEO élet legtöbbünknek csak most kezdődik. Idéntől min. 4 oldallal (témával) szeretnék komolyabban foglalkozni…

 20. Posted 2007 March 2 at 9:50 am | Permalink

  Örülök, ha sikerült új kapcsolatokat szerezned. Remélem KÖLCSÖNÖSEN előnyös lesz mindkét fél számára.

 21. G-easy
  Posted 2007 March 2 at 8:41 pm | Permalink

  jahh-jahh, pattanj be mellém a terepjáróba 😀