posztok

kommentek
google keresőoptimalizálás
Zoli kísérleti erőlködéseinek laboratóriuma a keresőoptimalizálás és webfejlesztés fáradalmait boncolgatva

Tudom, hogy a fenn olvasható cím elég gyenge lett, de nem tudtam most jobbat. Épp ma délután nyertem meg egy versenyt, ami nagyon meglepett, és most tényleg kifejezetten boldog vagyok.

Egy héttel ezelőtt kiírtak a kedvenc fórumomon, [IWT] egy versenyt. Az év emberét, vagy valami ilyesmit választottunk. 629 aktív tagból tíz tagot jelöltünk. Közöttük voltam. A nyereményeket pedig összedobtuk.

Két moderátor jól elhúzott, de úgy gondolták, jobb ha kiszállnak a versenyből. Maradtunk nyolcan és közölük én kerültem ki győztesként. Most nagyon büszke vagyok ám 🙂 Kaptam egy címet is ‘MVP Winner 2006’, és elég csomó nyereményt. Csak azt nem tudom mit fogok velük kezdeni.

Egy pár linkfelhő posttal lejjebb beszámoltam, hogy a TLD-im száma 3. Mára ez 4-re növekedett. Elég fura ws domaint nyertem, meg több, mint 1000 scriptet forgalmazói jogokkal és mág csomó más egyebet is.

Igyekszem majd a linkfelhő győzelmet begyűjteni, mert azt nagyon szeretném. Azt azonban nem tudom, ahhoz mennyire kell majd megfeszülnöm.  Majd kiderül.

A google PR export talán a következőnél  összejön. Ha nem mutatja, hát nem mutatja. Attól a blogom PR-ja még nem nulla, csak az exportált értéke az.

Ha tetszett, amit itt olvastál egy link elhelyezésével segíthetsz a népszerűsítésében.
Egyszerűen másold ki az alábbi kódot, majd illeszd be weblapod forráskódjába.
Így fog kinézni: Linkfelhő öröm

This thing has 8 Comments

 1. G-easy
  Posted 2007 January 14 at 8:19 pm | Permalink

  Gratulálok a győzelmedhez!!

  De ne légy kapzsi! Egy évben egy győzelem 😀 A fene, pont most kellett új évet kezdeni. Ugye nem a linkfelhő versenyt szánod a 2007-es évre?! SZERINTEM a PR-t nem feltétlenül frissítésnél kapod vissza. Nem is akkor vette el.. Szal, ha lejár a “SZERINTEM bünti”, egyszer csak megjelenik.. Tényleg.. Megtudható, hogy milyen scriptek azok? Ettől “szebb” nyereményt álmodni sem lehet.. 😀

 2. Csicso
  Posted 2007 January 14 at 8:53 pm | Permalink

  Gratulálok! Majd te is gratulálhatsz nekem a linkfelhő verseny végén :)) TLD mint Top Level Domain? Vagy Temporary Link? Laikus vagyok a témában..

 3. jozsoo
  Posted 2007 January 14 at 10:02 pm | Permalink

  Gratulálok az év emberének! Micsoda nagy emberek versenyeznek itt… Akkor ha te 4. vagy a linkfelhő versenyben, én meg 5., akkor csak eggyel maradok le az év emberétől és jobb vagyok, mint a Pillangószív győztese? Ez még a tavalyi ugye? Csak hogy nekünk is legyen idén esélyünk. 🙂 Tegnap Ajkán voltam azért nem szóltam.

 4. Posted 2007 January 15 at 6:32 am | Permalink

  Köszönöm szépen! Nem nagymellűségből dicsekszem ám, csak már nem tudtam miről írni 😀

  Igen, a TLD az a top level domain, míg az SLD az az aldomain. És nem vagyok kapzsi, mert valószínűleg ezt a versenyt nagyon nagy megfeszüléssel lehet majd csak megnyerni.

  Jozsoo Neked meg e-book-ot kellene írni a linkcseréről. Szólj, ha készen vagy szívesen kiteszem az oldalaimra. Nyitsz egy PayPay számlát, a bevételből meg ha lesz kedved, adhatsz egy keveset.

  A scriptekről még fogalmam sincs, hogy milyenek csak annyit, hogy 1035 darab. Mire ezeket egyenként átmazsolázom 🙂

 5. jozsoo
  Posted 2007 January 15 at 9:16 am | Permalink

  Bagiz!

  Van egy vendégkönyvem, az nem jó e-booknak? Ha megtalálod, írhatsz bele, linket is megenged beleírni.
  Le vagyok törve, mert harzol visszautasított az iwiw-en.
  De a legjobb, hogy ma szigorlat lett volna nálunk, várta 3 tanár az egyetlen vizsgázót, aki jelentkezett, de nem jelent meg. Az adminisztrátor felhívta telefonon, és mondta, hogy nem jön, mert nem jó a kocsija.
  Szivasd meg te is a vizsgáztatókat! 🙂

 6. Posted 2007 January 15 at 4:06 pm | Permalink

  A gazdtan szigorlatra a tanárok felejtettek eljönni, de azért összejött. 😀

  A kapcsolat visszautasításról meg csak annyit tudok mondani, hogy nem csodálkozom rajta. Ezzel egyáltalan nem Téged akarlak bántani, sőt senkit sem. Az Úr -akinek szakmai ismeretei szerintem megkérdőjelezhetetlenek- már betalálta a legjobb barátomat az index fórumon. Nem volt túlzottan kedves. Nem baj, én azért jól kiálltam cimborám mellet, mert ha van véleménye, azt jobb szerintem úgy megosztani másokkal, hogy a lelkivilágok ne sérüljenek.

  Ez van…

 7. Csicso
  Posted 2007 January 17 at 1:18 pm | Permalink

  Most én gratulálok egy másik első helyezéshez. 🙂 Vigyázz rá, mert ahogy össze-vissza változik mostanában az 1-4. helyezett helyezése, azt nem hinném el, ha nem látnám.

 8. Posted 2007 January 17 at 1:54 pm | Permalink

  Köszönöm!
  Úgy gondoltam minek annyit várni, inkább bevetettem az ágyúsaimat.
  Csak mi lesz így a hajrában velem?!