posztok

kommentek
google keresőoptimalizálás
Zoli kísérleti erőlködéseinek laboratóriuma a keresőoptimalizálás és webfejlesztés fáradalmait boncolgatva

Hú ez egy nagyon drámai cím. Picit elfáradtam már és nyűgös is vagyok és tanulnom is kéne. Kicsit már unom a versenyt, és még nagyon messze a március 1 🙁 Ha most vége lenne akkor is elégedett lennék.

Végülis már valami ajándékot is kapnék, mondjuk Csicsó tutira jobbat kapna, és hát ez bennem több fő bűn kategóriájába is beleeső érzést gerjeszt. Mindenesetre Csicsó előtt le a kalappal. Ha jól gondolom 84-ben született, azaz 22 -két évvel fiatalabb mint én. 22-évesen én a meta tagoknál voltam leragadva, szóval nagyon szép teljesítmény az Övé. Gondolom kapott is már megkeresést, ha nem majd fog, ha más nem tőlem 🙂
Ellene szívesen küzdök a dobógért, Patai úr ellen annyira nem szívesen. Ha jól értesültem, már nemcsak a joomla-hoz köthető érdekeltségei -linkfelhői vannak- de már a WordPress-szel is kacérkodik. Úgy rémlik még decemberben elindul a blog project és az onnan begyűjthető linkek saccolt száma sem kevés.
Hát igen ez a Magyar verseny nehéz háború.

Úgy döntöttem szépen sorban felrobbantgatom a tartalékaimat, január 1-től. 2 hetet még tuti kivárok. 2 napja történt egy kisebb kísérleti robbantás, több helyen, formában, módszerrel és nagyon kíváncsi vagyok ez feljuttatja-e linkfelhőmet a dobogóra.

Tegnap találtam olyan DC-t, ahol 3.-ik voltam, ma nem találom, így marad a 4.-ik hely 🙁

Ha valaki tudja a friss adatokkal számoló DC IP címét kérem adja meg nekem 🙂

u.i.: nemzetközi összefogás tárgyát képezi ám ez az oldal, többen is segítenek nekem a versenyzésben. Külön köszönet Jumpenjuhosaphat-nak és Eric-.nek önzetlen segítségükért. J

Sajnos Ők ezeket a sorokat aligha érthetik, azt hiszem jó ha elolvassátok neveiket, remélem Ti is összetalálkoztok majd Velük valahol..

Ja és Agent P-t sem szabad kihagynom, Ő is nagyon sokat segít nekem, szerencsére Ővele a magyar neten is találkozhattok, bár nem ezalatt a név alatt fut.

Még valami: mivel gondban voltam -nem tudom párosítani a neveket arcokkal-, így úgy döntöttem kezdem a sort. Kitettem a buta arcomról egy képet a Rólam menüpontba 🙂

Kicsit módosítottam a szövegen, mert nem a nyelvtan az erősségem!

Ha tetszett, amit itt olvastál egy link elhelyezésével segíthetsz a népszerűsítésében.
Egyszerűen másold ki az alábbi kódot, majd illeszd be weblapod forráskódjába.
Így fog kinézni: Linkfelhő számadás

This thing has 7 Comments

 1. Csicso
  Posted 2006 December 18 at 12:32 pm | Permalink

  Uh, köszi szépen, ez jól esett. 🙂 Pedig teljesen amatőr vagyok, csak elolvastam 1-2 cikket a témáról, meg csináltam 1-2 honlapot, amiket ha már megcsináltam, alkalmaztam az olvasottakat hozzá, hogy ne csak a haverjaim nézzék őket.. Látszik, hogy a tied sokkal profibb, meg nem ingyenes blog szolgáltatóra raktad, stb. Egyébként én is benne lennék, ha véget érne ma a verseny..

 2. Posted 2006 December 18 at 12:43 pm | Permalink

  Csicsó ha kell még további szakirodalom, azt pm lelevelezhetjük, bár nekem egyáltalán nem úgy tűnik, hogy rászorulnál 🙂
  Apropó:
  Kipróbltátok már a honlap új menüpontjait?

  Én Veszprémből nyomulok és érdekelne hogy, Ti hova valósiak vagytok?

 3. Csicso
  Posted 2006 December 18 at 9:12 pm | Permalink

  Hát, van 1-2 szakirodalmam, de azért kösz. 🙂 Én Szegeden tanulok, de Pesten születtem, és már lassan inkább szegedinek vallom magam, mint Pestinek.

 4. Posted 2006 December 18 at 9:46 pm | Permalink

  Szegeden jártam egyszer, teljes gimnáziumi osztályommal vonoltunk fel riogatni a lokál patriótákat 🙂

  Infó szakra jársz?

 5. Csicso
  Posted 2006 December 19 at 12:09 pm | Permalink

  Hát nagyképűen info szaknak is lehet nevezni az info-könyvtáros szakot (a másik szakom angol). 🙂 Bár fogunk tanulni mindenféle programozási nyelvet itt is. Te, info szak?

 6. Posted 2006 December 19 at 12:16 pm | Permalink

  Nem én sosem tanultam ilyet. Műszaki menedzser leszek, ha egyszer sikerül megvédenem a diplomám 🙂
  Egyébkén minőségügyben tengetem napjaimat, ami nagyon jó, mert minden cégnél fontos ez a terület, de nagyon rossz is, mert nagyon kritikus lettem tőle 🙂

 7. Posted 2006 December 20 at 11:34 pm | Permalink

  Mindent az egyetlen olyan felhő szolgálatában, ami linkeket ereget magából, és semmilyen szél nem fújhatja el!

  Agent P.