posztok

kommentek
google keresőoptimalizálás
Zoli kísérleti erőlködéseinek laboratóriuma a keresőoptimalizálás és webfejlesztés fáradalmait boncolgatva

Hát csak nem bírtam ki, hogy egy napig ne adjak hírt magamról. Megérkezett déletőtt Anyukám is és már fel is bontottunk egy tuti Sárgamuskotályt. Túl vagyok a rohanáson, megvan mindenkinek az ajándéka. Remélem azért örülni is fognak nekik, bár van egy-két necces beszerzés, ami előre nem látható reakciót fog kiváltani az ajándékozottból.

Tegnap kicsit későn feküdtem, mert új designon dolgozok. Tegnap eluralkodott rajtam az alkotási vágy. Sajnos anno eléggé rossz domaint választottam. Legszívesebben a creator TLD-t szereztem volna be, de foglalt volt. Így maradt az i-connector. Designer nem vagyok és csak másolni tudtam egy tetszetős skint. Most azonban -remélhetőleg pár napon belül- egy teljesen új design pulóvert húzok majd rá.

Lefekvés előtt azért ellenőríztem a linkfelhő verseny jelenlegi tényállását. Nagyon meglepődtem, mert amióta első a linkfelhő blogom, nem nagyon optimalizáltam. Úgy látszik tényleg jó koncepciót találtam ki. Mondjuk jó sokat agyaltam rajta.

Mara oldalát is megnéztem. Szintén meglepődtem, mert az Ő oldala sajnos visszaesett a 12-ik helyre, de az én szoponzoráló oldalam meg a 2-ik és a 3-ik helyet is birtokolja [azóta sem találom azt a DC-t, lehet elnéztem valamit 🙂 ]. Nagyon dúrva, mert ezen a versenyen nem akartam elindulni.
Ha összejönnek a dolgok jövőre, 2008-ban megpróbálom a Világkupát. Persze addig sokat kell tanulnom még, meg sok dolgot is el kell végeznem, ahhoz, hogy eredményesen szerepelhessek. Úgy számoltam idén körülbelül 30e fortintot kell majd elköltenem -befektetés gyanánt- és a akkor talán a skandináv nagyágyúkat is le tudom majd nyomni. Lehet az egész csak egy szép álom, de mivel már most gondolkodom azon, hogy hogyan lehet seo világkupát nyerni, lehet addigra kitalálom 🙂

Próbálom még Cicát meggyőzni, hogy írjon Nektek egy postot –hogyan látja a linkfelhő versenyt-, mert nagyon vicces a csajszi, és kedves is, szóval szerintem tetszene Nektek.

Megyek dolgozok egy kicsit az ügyön. 🙂

Ha tetszett, amit itt olvastál egy link elhelyezésével segíthetsz a népszerűsítésében.
Egyszerűen másold ki az alábbi kódot, majd illeszd be weblapod forráskódjába.
Így fog kinézni: Linkfelhő újdonságok

This thing has 4 Comments

 1. Cica
  Posted 2006 December 23 at 10:04 pm | Permalink

  Nekem a jozsoo lapja tetszik a legjobban. 🙂

 2. Posted 2006 December 23 at 10:29 pm | Permalink

  Úgy látom, Cica Kaposvárra költözött! Vagy nem? 🙂

 3. jozsoo
  Posted 2006 December 23 at 10:53 pm | Permalink

  Egy cica, két cica, száz cica haj!

 4. Tőzsde
  Posted 2007 January 10 at 4:54 pm | Permalink

  Linkfelhősök hajrá 🙂 Egy linkfelhős skac linkjét
  a LinuxBázis -on találtam meg. Hmmm hogy kerülhetett az oda?