posztok

kommentek
google keresőoptimalizálás
Zoli kísérleti erőlködéseinek laboratóriuma a keresőoptimalizálás és webfejlesztés fáradalmait boncolgatva

Nagy örömömre szolgált a ma reggeli Google vizsgálat. Bár az ima tegnap este elmaradt, mégis ma hálámat fejezem ki a Google-nek, hogy ismételten a kegyeibe fogadott. Jó tudom, nem dobogós helyezéssel jutalmazott -igazából a nem túl előkelő 74.-ik pozició a linkfelhő szóra- , de új kezdetnek egyáltalán nem rossz. [az álca oldalam továbbra is az első 30-ban van, de az álca, ezért annak a linkfelhőivel egyáltalán nem foglalkozom.

Ok: március 20. a táján lejár a domain regisztráció és nem áll szándékomban meghosszabítani;)
Elképzelhető, hogy az egésznek versenynek értékelhető helyezésben mérhető eredménye számomra nem is lesz, de nagyon jó dolog, hogy elkezdtem blogolni.

Persze leginkább ökörködésnek álcázom a dolgot, de azért nevettető postokat nem annyira könnyű írni. Azért én mindent megteszek, hogy az unikális tartalmat kutató olvasóimnak legalább egy mosolyt csaljak az arcukra.;)

ui.: köszönöm Google és egyre javul a látható szöveg/html kód arányom, így a 74.-ből holnapra szerény saccolási tehetségem alapján egy 10, 20 helyezést nyugodtan levonhatunk

Amint vége lesz a linkfelhő versenynek , de az is lehet már korábban elkezdem- a olyan linkekkel teli blogbejegyzéseket készíteni, amely keresőoptimalizálás fortéjait kutató látogatók számára érdekes különösen érdekes lehet.

Arra gondoltam, hogy érdekelhetik a látogatókat a korábbi optimalizálások nehézségei, örömei is.

Remélem igazat adtok nekem, de ettől függetlenül majd megosztom mindenkivel.

Ha tetszett, amit itt olvastál egy link elhelyezésével segíthetsz a népszerűsítésében.
Egyszerűen másold ki az alábbi kódot, majd illeszd be weblapod forráskódjába.
Így fog kinézni: Óda a Google-hez, avagy a linkfelhőm visszatért