posztok

kommentek
google keresőoptimalizálás
Zoli kísérleti erőlködéseinek laboratóriuma a keresőoptimalizálás és webfejlesztés fáradalmait boncolgatva

A héten kedves barátom meghívására 2 napot Londonban töltöttem és ezúttal szeretném egy élménybeszámolóhoz hasonlóan a sztoriaimat megosztani veled.

Életemben most ültem először repülőgépen, a 4-5 évvel ezelőtti sárkányrepülős rémálmot leszámítva. Ez annál sokkal lágyabb és felemelőbb volt.

Londonban a legnagyobb kihívást számomra a közlekedés okozta. Minden fordítva történik, de mielőtt elfelejtem ki kell jelentenem, hogy Anglia a körforgalmak országa. Szóval vissza a reverz működéshez, a túristalátványosságok környékén a zebrákon az első csíkot megelőzi a

LOOK RIGHT felirat >>

és nem véletlenül. Magyar ember, ha balról jó akkor elindul, ha szerencséje van a jobb vállát nem símogatja meg egy kétemeletes busz. Meglátásom szerint az ottani közlekedés tervezéssel foglalkozó mérnökök jó munkát végeztek az FMEA felett őszülve.

Az utazás remek volt, de a 230-as hétfői ébredés kávé hiányában nagyon fájt. Tudtam, hogy stresszelni fogok, és a kávé ezt csak tetézné, így azt kihagytam. Egy erős kávéfüggő el tudja képzelni milyen az, amikor 1530 körül issza meg az elsőt, pláne ha azt megelőzően már 13 órája talpon van. Szóval ez így nagyon kellemetlen volt, de maga a nagy Anglia azért kárpótolta bánatom és végül minden jóra fordul a dupla capuccino gyomorba való betárazását követően.

A második nap városnézéssel telt el, tudom idióta dolog, de annyira nem hoznak lázba a látványosságok, sokkal inkább élvezem a társas interakciót az emberekkel. Az alábbiakban található a három legjobb fotó, amit sikerült összehoznom.

A környezetkímélő dohányzás

A kísértés nagy volt, de visszafogtam magam és nem vettem ilyen fémdobozből készített tálat, mert a lakás már így is tele van hamussal.

Nem tudom
lábak Londonban
Hogy mikor készítettem ezt, arról fogalmam sincs, de ékes evidenciája a fotózáshoz kapcsolható erős függőségemnek, de talán sokkal inkább annak hiányának. A kép érdekessége az az, hogy a négy cípő kivétel nélkül különböző emberhez tartozik.

Ilyen London
nők Londonban
Hát igen, azért vannak még örömök az életben. Vendéglátom bevitt a művészvilág lakóhelyére, két opciót kínált fel. Ezt a kirakatot, és egy másikat, de az egyik előtt mindenképpen le akart fotózni, hogy legyen valamilyen bizonyítéka ellenem. Mivel emelett áltunk és Zoli konformista, ezt választotta. Kiderült, hogy a másik kirakat egy meleg bár shopja.

Jól választottam ezúttal Morpeus, a piros és a kék tabi helyett az egész dobozt elszedtem.

További kellemes napot!

Ha tetszett, amit itt olvastál egy link elhelyezésével segíthetsz a népszerűsítésében.
Egyszerűen másold ki az alábbi kódot, majd illeszd be weblapod forráskódjába.
Így fog kinézni: Ilyen London

This thing has 4 Comments

 1. Posted 2008 May 25 at 8:42 am | Permalink

  Nekem a három kép közül az első a kedvencem 🙂 Alkotás! Lenne egy kérdésem a repüléssel kapcsolatban, pontosabban az érdekelne, hogy melyik repülőtársasággal utaztál. Azért kérdem mert több társasággal szemezgettem, hogy igen, már én is ki szeretném próbálni a repülést, de nem diákhoz tartozó árakkal fogadtak 😀 Esetleg tudsz valami középkategóriás járatot? 🙂

 2. Bagi Zoltán
  Posted 2008 May 25 at 10:12 am | Permalink

  Wizzairrel voltam. Szerintem egész normálisak az árak. Általánosságba, ahány óra az út, annyiszor 10000HUF a jegy.

 3. Posted 2008 May 31 at 11:07 am | Permalink

  Köszönöm az infót! Ez tényleg nem annyira drága. A replülőtérilleték még nyom egy adagot az áron.

 4. Bagi Zoltán
  Posted 2008 May 31 at 12:07 pm | Permalink

  Őszintén szólva, fogalmam sincs. Kattingattam csak a továbbra, megadtam a kártyaszámot és kész. Semmi extrát nem kértem, elsődleges beszállást meg ilyenek és csak kézipoggyászom volt.